CURSUS

Hier komen

 

 

Leer de hond 'hier te komen'

 

Vind u het ook zo vervelend dat uw hond eigenlijk nooit komt als je hem roept? Laat u hem soms niet los omdat u bang bent dat hij niet terugkomt? Dan is een cursus 'hier komen'  misschien precies wat u zoekt.

 

Een betrouwbare “hier” is ongelooflijk belangrijk. Het is niet alleen fijn als je hond meteen komt, maar het kan in sommige situaties ook nog eens levensreddend zijn.

 

In de cursus worden u op speelse wijze oefeningen aangeleerd die de hond conditioneren om op een bepaald signaal bij u te komen maar  vooral ook dat het leuk is om bij u te komen.

 

De cursus duurt 5 lessen en u krijgt huiswerk mee waarmee u serieus aan de slag moet. U zult begrijpen dat u in 5 lessen niet ineens een hond heeft die altijd meteen naar u toe komt wanneer hij of zij geroepen wordt maar u zult zien dat er in die 5 lessen al een verandering optreed. Bovendien hebt u na die 5 lessen wel de handvaten om zelf verder aan de slag te ( blijven) gaan met uw hond.

 

De cursus 'hier komen' ( recall) cursus is gebaseerd op de methode van Susan Garett.

De  cursus is geschikt voor honden die bijv. slecht luisteren wanneer ze los lopen , niet komen wanneer er een andere hond of andere afleiding  is , wel komen wanneer er geroepen wordt maar net buiten bereik van de baas blijven staan. Of voor eigenaren die het eng vinden om de hond los te laten om zelfvertrouwen en vertrouwen in de hond te krijgen. Als u hond eigenlijk goed luistert maar bijvoorbeeld alleen in de buurt van wild ( eenden , hazen,konijnen etc.)  niet luistert kunt u met deze cursus niet bereiken dat uw ( jacht) hond nooit meer achter wild aan zal rennen. U kunt in het laatste geval wel bereiken dat uw hond eerder de jacht opgeeft en toch naar u toekomt .

 

Deze cursus wordt , bij voldoende aanmelding, 4 keer per jaar gegeven.

De cursus is 5 lessen en kost € 35.- .

Kijk voor start data op ons lesrooster.                           

 

Met een HR hond is het niet mogelijk om met de recall mee te doen, wij maken hierop geen uitzonderingen.

DAAROM

KIEST U VOOR ONS

logo_lid-van-rvb_horizontaal_rgb_basis.j

  • Grootste cursusaanbod in de regio

  • Kwaliteit is onze kracht

  • Unieke puppycursus

  • Alleen gediplomeerde instructeurs

  • Betalen in termijnen mogelijk

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
Banner - Wij staan achter Prins Hond .pn